Om oss

Kiropraktor (informasjon om kiropraktikk)

Tine har en mastergrad i kiropraktikk fra AECC University College i England og har tidligere jobbet på klinikker i Bærum, Lillestrøm og Moss. Hun trives godt med å jobbe med pasienter i alle aldre og tilpasser behandlingen etter hver enkelts ønske og behov. Hun er spesielt interessert i behandling av spedbarn/barn, nakke- og ryggsmerter samt hodepine. Tine bruker god tid til samtale, bløtvevsbehandling og kiropraktiske justeringer i tillegg til dry needling/muskulær nålebehandling. I tillegg til kiropraktorutdannelsen har hun tatt videreutdannelse i dyrekiropraktikk. Tine behandler hest og hund i alle aldre, både sportshest, brukshund og familiedyr kan ha god nytte av kiropraktisk behandling.

Bestill time hos kiropraktor

Tine Aavik
Kiropraktor
Tel: 
46 52 36 28

Majorstuklinikken

 


 

Osteopat (informasjon om osteopati)

Osteopati er en helhetlig behandling som tar for seg alle kroppens systemer og er en forholdsvis ny behandlingsform i Norge.

Jeg har praktisert som osteopat siden 1997, og var blant det første kullet som fikk sin utdanning i Norge. Min bakgrunn er fysioterapiutdanning fra mitt hjemland  India, med flere viderekurs her i Norge. Jeg har praktisert som Fysioterapeut i Norge siden 1981.

Som osteopat har vi derfor bred kunnskap om anatomi, fysiologi, nevrologi, patologi og biomekanikk. Studiet tar fem og et halvt år som deltidsstudie. I tillegg har jeg også godkjent akupunturutdannelse fra Dnlf.

Jeg mener at Osteopati for en del pasientgrupper kan være en behandlingsform som gir svært gode resultater, alene eller sammen med annen behandling.

Tony Bansi
Osteopat D.O. MNOF
Tel: 90521421
Majorstuklinikken

 


 

Fysioterapeut

Julia Mbalilaki er utdannet ved fysioterapihøyskolen i Oslo 1993.  I 2004 ble hun uteksaminert fra Idrettshøyskolen og i 2008 ferdig post doc ved  Karolinska Stockholm. Som fysioterapeut har hun lang erfaring med idrettsskader og kronisk smerter. Julia har også mellomfag i idrettsbiologi, master og doktorgrad innen forebyggende medisin (hjerte og karsykdommer.)

Fysioterapi handler om å dele og videreføre opparbeidet  kunnskap om kropp og helse til pasienten. Fysioterapeuter forebygger, behandler og rehabiliterer mennesker med skader og sykdommer i muskel- og skjelettsystemet. Som fysioterapeut er det viktig å ha god kommunikasjon ved å lytte og ta pasienten på alvor.

Min misjon er å hjelpe folk til best mulig livskvalitet gjennom god kommunikasjon, undersøkelser og effektiv behandling.

Julia Aneth Mbalilaki
Fysioterapeut, PhD
Tel: 90133257
Majorstuklinikken

 


 

Idrettsfysiolog (informasjon om idrettsfysiologi)

Våre medarbeidere er godt kvalifiserte og har lang erfaring som trenere innen nasjonal og internasjonal toppidrett.

Av disse kan du få skreddersydd ditt treningsprogram til din målsetning innen for utholdenhetsidretter, som langrenn, skiskyting, sykkel og distanseløp (både mellom-, og langdistanseløp). Sammen med deg lager man ditt treningsopplegg som skreddersydd din kropp, dine forutsetninger, og dine mål.

I vårt arbeid gjør vi treningsanalyser og utfører relevante tester som hjelper deg til å optimalisere din trening, slik at den blir tilrettelagt slik at den blir effektiv og målrettet.

Vi har lang erfaring med kartlegging av både trening og utredning av overtrening/feiltrening.