Om oss

Kiropraktor (informasjon om kiropraktikk)

Eremias Sandbæk er utdannet ved Anglo-European-College of Chiropractic i England, og er offentlig godkjent Kiropraktor. Som kiropraktor har han erfaring med migrene og hodepine fra turnusperioden hos Medoslo og kroniske smertetilstander og lidelser fra Smertemedisinsk Institutt/smerteklinikken på Majorstua. Han har i tillegg til utdannelsen tatt kurs i manuelle bløtvevteknikker og nålebehandling.

Bestill time hos kiropraktor

Eremias Sandbæk
Kiropraktor
Tel: 93492641
Majorstuklinikken

 


 

Osteopat (informasjon om osteopati)

Osteopati er en helhetlig behandling som tar for seg alle kroppens systemer og er en forholdsvis ny behandlingsform i Norge.

Jeg har praktisert som osteopat siden 1997, og var blant det første kullet som fikk sin utdanning i Norge. Min bakgrunn er fysioterapiutdanning fra mitt hjemland  India, med flere viderekurs her i Norge. Jeg har praktisert som Fysioterapeut i Norge siden 1981.

Som osteopat har vi derfor bred kunnskap om anatomi, fysiologi, nevrologi, patologi og biomekanikk. Studiet tar fem og et halvt år som deltidsstudie. I tillegg har jeg også godkjent akupunturutdannelse fra Dnlf.

Jeg mener at Osteopati for en del pasientgrupper kan være en behandlingsform som gir svært gode resultater, alene eller sammen med annen behandling.

Tony Bansi
Osteopat D.O. MNOF
Tel: 90521421
Majorstuklinikken

 


 

Fysioterapeut

Julia Mbalilaki er utdannet ved fysioterapihøyskolen i Oslo 1993.  I 2004 ble hun uteksaminert fra Idrettshøyskolen og i 2008 ferdig post doc ved  Karolinska Stockholm. Som fysioterapeut har hun lang erfaring med idrettsskader og kronisk smerter. Julia har også mellomfag i idrettsbiologi, master og doktorgrad innen forebyggende medisin (hjerte og karsykdommer.)

Fysioterapi handler om å dele og videreføre opparbeidet  kunnskap om kropp og helse til pasienten. Fysioterapeuter forebygger, behandler og rehabiliterer mennesker med skader og sykdommer i muskel- og skjelettsystemet. Som fysioterapeut er det viktig å ha god kommunikasjon ved å lytte og ta pasienten på alvor.

Min misjon er å hjelpe folk til best mulig livskvalitet gjennom god kommunikasjon, undersøkelser og effektiv behandling.

Julia Aneth Mbalilaki
Fysioterapeut, PhD
Tel: 90133257
Majorstuklinikken

 


 

Idrettsfysiolog (informasjon om idrettsfysiologi)

Våre medarbeidere er godt kvalifiserte og har lang erfaring som trenere innen nasjonal og internasjonal toppidrett.

Av disse kan du få skreddersydd ditt treningsprogram til din målsetning innen for utholdenhetsidretter, som langrenn, skiskyting, sykkel og distanseløp (både mellom-, og langdistanseløp). Sammen med deg lager man ditt treningsopplegg som skreddersydd din kropp, dine forutsetninger, og dine mål.

I vårt arbeid gjør vi treningsanalyser og utfører relevante tester som hjelper deg til å optimalisere din trening, slik at den blir tilrettelagt slik at den blir effektiv og målrettet.

Vi har lang erfaring med kartlegging av både trening og utredning av overtrening/feiltrening.